ua en ru

Барселона - Манчестер Сіті: Нам треба зберігати м'яч, як тільки ми заволодіємо ним, - Мануель Пеллегріні

Барселона - Манчестер Сіті: Нам треба зберігати м'яч, як тільки ми заволодіємо ним, - Мануель Пеллегріні Тренер "Сіті" знає рецепт успіху над "Барселоною"

Тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні розуміє, що у його команди є шанси на прохід "Барселони" в плей-офф Ліги Чемпіонів, повідомляє сайт УЄФА.

"Ми повинні зіграти так, як у другому таймі першого матчу. У першій половині "Барселона" контролювала гру, але потім у нас були шанси. Нам треба зіграти в повних складах, тоді ми зможемо показати той же рівень, що у другому таймі манчестерської зустрічі", - сказав Пеллегріні.

"Дуже важливо боротися з "Барселоною" за м'яч, але ця команда має перевагу у володінні у грі з будь-яким суперником. Нам треба зберігати м'яч, як тільки ми заволодіємо ним. Ми хочемо створювати "Барсі" проблеми кожен раз, коли м'яч у нас. Нам важливо перемогти "Барселону", щоб довести, що ми є однією з кращих команд в Європі. Це тест для нас. Ми повинні віддати всі сили заради перемоги"_ продовжив чилієць.

"Ми зустрічаємося з дуже сильним суперником, але в грі 11 на 11 все може скластися інакше, ніж у першому матчі. Коли граєш проти "Барселони" в меншості, майже неможливо досягти успіху. Але я не критикую арбітра, то рішення було справедливим", - додав наставник "Сіті".

Нагадаємо, гра "Барселона" - "Манчестер Сіті" відбудеться ввечері 18 березня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.