ua en ru

Барселона - Атлетико: онлайн-трансляція матчу

Барселона - Атлетико: онлайн-трансляція матчу Фото: Барселона - Атлетико онлайн

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Барселона" - "Атлетико" розпочнеться на РБК-Україна в 22:30, а дивитися футбол можна на телеканалі "Футбол".

Перший великий матч в чемпіонаті Іспанії буде зіграний між каталонською "Барселоною" і мадридським "Атлетіко".

21 вересня, 23:00
Барселона "Камп Ноу"
Склад:
Барселона: Тер Штеген - Роберто, Пике, Маскерано, Альба - Бускетс, Иньеста, Ракитич - Месси, Суарес, Неймар
Атлетико: Облак - Хуанфран, Савич, Годин, Филипе Луис - Коке, Габи, Сауль Ньигес - Гризманн, Гамейро, Карраско

Барселона - Атлетіко 1:1
Гол: Ракитич, 41 - Корреа, 61

Поки в чемпіонаті Іспанії команди тільки набирають хід. Але вже зараз, після п'яти турів турніру, зрозуміло, що і каталонцям та "матрацників" коштує менше втрачати очок. Тому що мадридський "Реал" поки що лише виыгрывает і ще довго зможе утримувати лідерство.

Після сенсаційної поразки у грі проти "Алавеса", коли каталонці зіграли не оптимальним складом і програли, Луїс Енріке грає тільки максимально основою. І це дає плоди. Після програшу "Барселона" забила у двох матчах 12 голів і пропустила лише раз. Щоправда, суперники у "Барси" були такі, що забивати їм було не проблемою.

А ось "Атлетіко" з самого початку сезону дуже мало пропускає. Правда, і забивають підопічні Сімеоне мало, що призвело до двох нічиїх у чемпіонаті і шостого місця в чемпіонаті. Але в останній грі проти "Спортінга" з Хіхона атака Мадрида показала себе, забивши п'ятірку голів у ворота суперника. Ця перемога може розкріпачити "Атлетіко".

Барселона - Атлетико: онлайн-трансляція матчу

Фото: Коке

Півзахисник "Атлетіко" Коку:

"Ми виграли три гри поспіль і повинні використовувати цю енергію, щоб перемогти "Барселону". Це буде складний матч проти однієї з найсильніших команд світу, ми готові боротися і перемогти".