ua en ru

"Барселона" в 25 раз стала чемпіоном Іспанії

"Барселона" в 25 раз стала чемпіоном Іспанії Фото: футболісти "Барселони" (twitter.com/FCBarcelona)

Каталонці за три тури до кінця Ла Ліги стали недосяжними для суперників

Каталонська "Барселона" за три тури до закінчення чемпіонату Іспанії достроково завоювала чемпіонський титул. Про це повідомляє прес-служба клубу.

У матчі 35 туру іспанської Примери "синьо-гранатові" на виїзді обіграли "Депортіво" (4:2), ставши недосяжними для суперників. Відрив від "Атлетіко" становить 11 очок за три тури до кінця (при цьому у "Барселони" є матч в запасі), тому мадридці вже не зможуть наздогнати лідера.

"Барселона" в 25 раз виграла чемпіонат Іспанії, більше перемог тільки у "Реала" - 33. Вперше Примеру виграв головний тренер каталонської команди Ернесто Вальверде, який був призначений на цю посаду минулого року.

"Депортіво" після цієї поразки втратив всі шанси на збереження місця в Примері і вилетів до Сегунди. З поразкою команди з Ла-Коруньї визначився список клубів, які залишають еліту іспанського футболу в нинішньому сезоні. Раніше шансів на збереження місця в Примері позбулися "Лас-Пальмас" і "Малага".

Нагадаємо, раніше український півзахисник Олександр Зінченко разом з "Манчестер Сіті" достроково став чемпіоном Англії сезону 2017/18.