ua en ru

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

"Барселона" зусиллями Леонеля Мессі розгромила амстердамський "Аякс" 4:0. На рахунку аргентинця три голи. Ще один точний удар на рахунку Піке.

"Барселона" зусиллями Леонеля Мессі розгромила амстердамський "Аякс" 4:0. На рахунку аргентинця три голи. Ще один точний удар на рахунку Піке.

18 вересня, 21:45
Барселона "Камп Ноу"
Барселона - Аякс, 4:0
Гол:
Мессі, 21, 55, 75, Піке, 69
Барселона: Вальдес, Піке, Маскерано, Адріано, Алвес, Фабрегас, Іньєста, Бускетс, Санчес, Мессі, Неймар
Аякс: Вермеер, ван Рейн, Мойсандер, Бойлесен, Блінд, Денсвил, Поульсен, Дуарте, де Йонг, Сиггорссон, Кркіч

Кінець матчу!

90+1 хв. В слабеньких атаках голландців закінчується матч.

87 хв. Бояну дали увійти у штрафну під гострим кутом. Іспанець пробив, але Вальдес знову на висоті.

86 хв. Ні, нема. М'яч влучив у голову ван Хоорна, який стояв у стінці.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Денсвилл сфолив неподалік від лінії штрафного. Покер Мессі?

83 хв. Повністю зломлений "Аякс". "Барселона" робить з м'ячем все, що хоче. А багато вона вже явно не хоче.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів79 хв. Піке під овації йде з поля. Виходить Бартра.

76 хв. В наступній атаці "Аякс" заробив пенальті! Бускетс прийняв на ребро Кркіча. До м'яча підійшов Сиггурссон, пробив, але Вальдес потягнув м'яч з правого кута!

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів75 хв. Хет-трик Мессі! Просто шикарно! З лінії штрафного Лео встиг замахнутися, оцінити ситуацію, змінити рішення і пробити низом у правий від себе кут.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. А у "Аякса" Мойсандера змінює ван дер Хоорн.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів71 хв. Фабрегаса і Неймара змінюють Хаві і Педро.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів69 хв. Третій гол у воротах "Аякса"! Неймар виконав подачу зліва і Піке впритул головою розстріляв ворота.

68 хв. Санчес виконував подачу на лінію воротарського майданчика, звідки Неймар бив головою, але влучив у захисника.

66 хв. Якось безглуздо виходить у "Аякса" володіти м'ячем. Повністю перекриті всі зони для атак.

63 хв. Просто якийсь неймовірний пас віддав Фабрегас на хід Санчесу, але того встиг прикрити захисник і перешкодити тому пробити. Але пас був просто чудовий.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів59 хв. Перша заміна у "Аякса". Сареро поміняв Де Йонга.

57 хв. І тут же Лео міг забивати третій, але його удар коліном у ближній кут виявився неточним. А пас віддавав Неймар.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів55 хв. Мессі робить дубль! Бускетс вивів свою команду в контратаку, яку завершив аргентинець точним ударом, перед яким він легко прибрав захисника.

52 хв. А зараз "Барса" збільшила швидкість. Як руху, так і думки. "Аяксу" стало складніше, але гравці поки справляються. А іноді каталонці дуже мудрують.

48 хв. Рівна гра на полі. "Аякс" справляється з не особливо активним рухом "Барси".

Другий тайм на "Камп Ноу"

А в інших матчах також перерва:

Челсі - Базель, 1:0
Атлетіко - Зеніт, 1:0
Наполі - Боруссія, 1:0
Марсель - Арсенал 0:0
Мілан - Селтік, 0:0
Шальке - Стяуа, 0:0
Аустрія - Порту 0:0

Свисток на перерву.

44 хв. Хороша контратака "Барселони" завершилася проходом Іньєсти по правому краю штрафного і навісом на дальню штангу, де Неймар спочатку прийняв м'яч, а потім неточно пробив.

41 хв. Зменшили оберти каталонці і поки від цього страждають. "Аякс" досить легко справляється з атаками каталонців і впевнено накочує на свої володіння Вальдеса.

37 хв. І знову момент біля воріт Вальдеса! Сиггорссон прийняв м'яч на лінії штрафної і віддав під удар Дуарте. Але з його ударом впорався воротар.

34 хв. Неймар знову пробивав. По центру воріт він стояв і туди ж пробив. Вермеер на місці.

31 хв. А ось і момент біля воріт "Барси"! Кркіч пробив головою після подачі з лівого флангу, але Вальдес зреагував і врятував свою команду.

29 хв. Хоч щось. Зовсім трохи не вистачило точності пасу Сиггорссона на Кркіча з правого флангу. А могло бути дуже небезпечно.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів25 хв. Мойсандер стукнув по нозі Іньєсту в центрі поля.

Барселона - Аякс: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів21 хв. ГОООЛ!!! Мессі заробив і ідеально пробив небезпечний штрафний по центру воріт. М'яч від штанги залетів у ворота!

17 хв. Дуже складно голландцям виходити з оборони. "Барса" пресингує їх біля самої штрафної.

14 хв. Типова картина - м'яч безальтернативно тримається в ногах у каталонців. Але, в своєму стилі, не бажають просто так пробивати по воротах іспанці.

10 хв. Після семи хвилин безперервного володіння м'ячем гравцями "Барси" голландцям вдалося, нарешті, заволодіти сферою та трохи потримати її у своїх ногах. Але до штрафної суперника їм дійти не вдається.

6 хв. Фабрегас пробивав з лінії штрафного. М'яч полетів вище воріт.

3 хв. Неймар змістився з лівого флангу в центр і завдав удару по воротах. З першою спробою впорався Вермеер.

Команди готові до матчу. Почали!

Добрий вечір, друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію матчу Ліги Чемпіонів "Барселона" - "Аякс".

Незважаючи на багату історію виступів "Аякса" і "Барселони" в клубних турнірах УЄФА, вони вперше гратимуть в єврокубках. Зате команди тісно об'єднує персона Йохана Кройффа. Легендарний голландець тричі вигравав Кубок європейських чемпіонів в якості футболіста "Аякса", а в 1992 році вже у ранзі тренера домігся тріумфу з "Барсою".

З командних новин: Хорді Альба пропустить близько трьох тижнів після того, як на початку суботнього матчу потягнув задній м'яз стегна. Карлес Пуйоль, який переніс операцію на коліні в березні і червні, відновив тренування.

Лідер "Аякса" Найджел Де Йонг відправився до Барселони. "Він готовий грати. Не знаю, скільки часу він зможе провести на полі, але в даний момент він готовий", - сказав тренер колландцев де Бур.

"Аякс" програв вісім останніх матчів з іспанцями, яких не перемагав з групового етапу Ліги чемпіонів-2003/04. Тоді голландці вдома здолали "Сельту" - 1:0. Коли ж "Аякс" в останній раз перемагав в Іспанії, на поле вийшов нинішній тренер команди де Бур, а його брат Рональд забив гол. Амстердамці в доданий час взяли гору над "Атлетіко" (3:2) в чвертьфіналі Ліги чемпіонів-1996/97.