ua en ru

Банк "Хрещатик" прийняв рішення збільшити статутний капітал на 13,7% - до 828 млн грн

Загальні збори акціонерів ПАТ КБ "Хрещатик" 31 жовтня 2011 р. прийняв рішення про збільшення статутного капіталу банку на 13,72% - до 828,83 млн грн. Про це повідомляє прес-служба банку.
Збільшення здійснюється за рахунок додаткових внесків шляхом закритого (приватного) розміщення випуску акцій. Чергову дев'яту емісію акцій банку планується провести з 29 грудня 2011 р. по 18 січня 2012 р. включно. Акції будуть розміщені серед існуючих акціонерів.
"Рішення про збільшення статутного капіталу спрямована на подальше зміцнення стабільності банку, дотримання зваженої політики у всіх аспектах його діяльності. При цьому пріоритетними завданнями банку на українському фінансовому ринку залишаються послідовне збільшення вартості бізнесу, досягнення синергетичного ефекту від розширення обсягів корпоративного і роздрібного бізнесу, підвищення інноваційності та технологічності надання послуг, оптимізація присутності в регіонах і стабільність конкурентних переваг. Кошти, що спрямовуються на збільшення статутного капіталу планується використовувати на розширення обсягів активних операцій, розвиток інфраструктури банку і впровадження нових технологій", - заявив голова правління банку Дмитро Гриджук.
Станом на 1 серпня 2011 р., 37,35% банку володіло ТОВ КФ "Укрфінком", 24,97% - ТОВ "Маркет інвест груп", 24,78% - КМДА.