ua en ru

У Бангладеш в результаті вибуху смертника загинули 6 осіб

У Бангладеш в результаті вибуху смертника загинули 6 осіб Фото: у Бангладеш в результаті вибуху смертника загинули 6 осіб

Вибух стався біля місцевого аеропорту

Терорист-смертник привів в дію вибуховий пристрій біля армійського КПП на північному сході Бангладеш. Про це повідомляє Reuters.

Так, шість людей загинули, десятки поранені. Інцидент стався в районі місцевого аеропорту області Силхет біля самого кордону з Індією. Двома загиблими виявилися співробітники правопорядку.

Повідомляється, що відповідальність за напад взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава".

ІД не вперше атакує військових в Бангладеш. У п'ятницю смертник підірвав себе на поліцейський КПП біля в'їзду на територію міжнародного аеропорту Даккі. Минулого тижня вибух прогримів в таборі батальйону швидкого реагування Ашконе, який знаходиться всього за півкілометра від столиці.

Нагадаємо, у Великобританії у ході низки спецоперацій по всій країні у зв'язку з терактом в середу, 22 березня, у Лондоні вже затримали вісім людей. Сімох підозрюваних - п'ятьох чоловіків і двох жінок затримали за трьома адресами в місті Бірмінгемі, ще одну жінку - на околиці Лондона.