ua en ru

У "Азові" спростували затримання бойовиками командира розвідки полку

У "Азові" спростували затримання бойовиками командира розвідки полку Фото: "Азов" спростовує затримання командира його розвыдувального підрозділу

Раніше бойовики ДНР заявили про затримання "українського розвідника", що нібито готував теракт у Макіївці

Інформація про затримання командира розвідки полку "Азов" не відповідає дійсності. Про це повідомила прес-служба "Азова".

"Сьогоднішній день розпочався з цікавих повідомлень у ЗМІ - нібито затримали командира розвідки полку "Азов". І це ще раз підтверджує ницість ворогів України. Все, на що вони здатні, - затримувати нас без нашої присутності, лише на словах, хапати з вулиць цивільних, видаючи їх за бійців полку", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" заявили про затримання "українського розвідника", який нібито готував теракт у Макіївці.

Зі слів представника ДНР, 23 листопада 2016 року на блок-посту в районі Майорська було затримано сержанта Володимира Чайковського, командира відділення розвідувального батальйону полку МВС "Азов".

Нагадаємо, представник України в СЦКК заявив, що розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської 26 листопада зірвалося через нещодавні обстріли з боку бойовиків самопроголошеної "Луганської народної республіки".