ua en ru

Азербайджан і Вірменія звинуватили один одного в обстрілі позицій на кордоні

Азербайджан і Вірменія звинуватили один одного в обстрілі позицій на кордоні Фото: Азербайджан і Вірменія звинуватили один одного в обстрілі позицій на кордоні (facebook.com artsakhdefencearmy)

Міноборони Азербайджану заявило про обстріл Вірменією позицій своїх військових на кордоні. Єреван у свою чергу повідомив, що азербайджанська сторона відкривала вогонь по Вірменських позиціях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужби міністерств оборони Азербайджан і Вірменія.

"Вранці 17 липня збройні сили Вірменії обстріляли позиції Азербайджанської армії в напрямку Садаракського району Нахчиванської Автономної республіки", - заявили азербайджанські військові.

Вони зазначили, що на обстріли з вірменської сторони був відкритий вогонь у відповідь, щоб "змусити замовкнути іншу сторону". Серед азербайджанських військових втрат немає.

Через кілька годин Міноборони Вірменії випустило пресреліз. У ньому говориться, що вдень 17 липня азербайджанські військові "періодично обстрілювали вірменські позиції", які знаходяться на ділянці кордону поблизу села Єрасх.

Вірменська сторона також відкривала вогонь у відповідь. "З вірменського боку загиблих і поранених немає. Обстановка в районі Єрасха відносно стабільна", - уточнили у відомстві.