ua en ru

Азаров: Рішення щодо реформування податкової та митної служби будуть прийняті до осені

Рішення щодо реформування податкової та митної служби будуть прийняті до осені. Про це в ефірі Першого національного каналу в програмі "Шустер Live" заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Президент налаштований дуже рішуче і так сказати він мене підштовхує в цьому напрямку на реформування податкової та митної служби, тобто всіх фіскальних органів, на які зараз надходить досить багато скарг. Я думаю, ми з цим завданням впораємося і найближчим часом, я думаю, до осені серйозне рішення щодо реформування цієї служби будуть зроблені. Ми повинні відійти від карального ухиляння, фіскального, чисто, ухиляння і працювати на принципах партнерства з бізнесом. Ось головна ідея Президента і головне завдання, над яким ми зараз працюємо", - заявив Азаров.

Нагадаємо, раніше Азаров доручив Міністерству фінансів спільно з Державною податковою і митною службами впродовж тижня розробити і внести на розгляд Кабінету міністрів програму реформування Митної і Податкової служб.

"Президент України ще в березні на засіданні керівної ради Комітету з економічних реформ доручив протягом місяця підготувати програму реформування Податкової і Митної служб. Термін закінчився, програма на розгляд уряду не вручена, тому доручаю Міністерству фінансів з Державною податковою і митною службами протягом тижня вручити цю програму уряду", - сказав прем'єр-міністр.