ua en ru

Азаров закликав громадські організації проаналізувати роботу Кабміну щодо скорочення кількості адмінпослуг

Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров закликав громадські організації ретельно проаналізувати роботу уряду щодо скорочення кількості адміністративних послуг. Про це глава уряду заявив під час Національного круглого столу, присвяченого обговоренню проекту плану дій з впровадження в Україні ініціативи "Партнерство "Відкритий уряд", повідомляє прес-служба Кабміну.

За його словами, уряд значно скоротив загальну кількість адміністративних послуг, які повинні надаватися населенню. "Ця робота проводиться не тому, що ми хочемо менше працювати, а тому, що багато адміністративних послуг були абсолютно непотрібними. І ось тут ми досить серйозно попрацювали по їх скороченню та впорядкування оплати цих послуг", - підкреслив Микола Азаров.

Він вважає, що громадські організації могли б допомогти Кабінету міністрів у цій роботі: "Ось тут громадські організації повинні вивчити і сказати, а де ми ще не доопрацювали".

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович заявляв, що в Україні продовжиться процес вдосконалення системи надання адміністративних послуг.