ua en ru

Азаров доручив Вілкулу підготувати доповідь щодо активізації містобудівельної діяльності

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Вілкулу разом з відповідними міністерствами проаналізувати ситуацію і підготувати доповідь щодо активізації містобудівельної діяльності. Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Доручаю віце-прем'єр-міністру Вілкулу Олександру Юрійовичу з відповідними міністерствами найближчим часом глибоко проаналізувати ситуацію і підготувати доповідь щодо активізації містобудівельної діяльності на спеціальне розширене засідання Кабінету міністрів", - заявив Азаров.

За його словами, результати моніторингу Міністерства регіонального розвитку та будівництва свідчать, що є міста, в яких досі не скасовані рішення місцевих органів влади, що не відповідають нормам закону України "Про регулювання містобудівної діяльності". Також не затверджені генеральні плани і зонування забудови.

Разом з цим, прем'єр зазначив, що уряд має швидко і точно усунути недоліки у процесі реформування системи надання адміністративних послуг.

Читайте також: Азаров вимагає карати за призначення "надуманих" позапланових перевірок підприємств