ua en ru

Азаров доручив забезпечити виконання програми регіонального розвитку на 2013-2014 рр

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єрам Юрію Бойку, Олександру Вілкулу, Ігоря Прасолова забезпечити виконання програми регіонального розвитку та реального сектору економіки на 2013-2014 рр. Відповідне доручення Азаров дав на сьогоднішньому засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні є два головних завдання в порядку денному роботи уряду, на вирішенні яких наполягає Президент. Це створення системної програми активізації внутрішнього виробництва і розвитку реального сектору економіки в цілому і регіонального розвитку на 13-14 роки. Нам потрібно закріпити позитивні тенденції, які ми досягли , а також закласти абсолютно практичні механізми зростання виробництва ", - сказав прем'єр.

За його словами, зростання повинен бути забезпечений в таких пріоритетних галузях: машинобудування, індустріальне виробництво, індустріальних технологій, виробництво сільськогосподарської продукції. А також необхідно забезпечити відновлення зростання в нафтогазовій, хімічній, гірничо-збагачувальної галузях, де таке зростання припинений:

"Тому я доручаю віце-прем'єрам Юрію Бойку, Олександру Вілкулу, Ігоря Прасолова забезпечити таке зростання в регіонах і в країні в цілому", - сказав Азаров.

Читайте також: Мінрегіон повинен і далі реалізовувати розпочаті раніше програми