ua en ru

Азаров: Кандидатури на посаду міністра промполітики представить Бойко, а глави Мінкультури - Грищенко

Віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко представить кілька кандидатур на посаду міністра промислової політики, а віце-прем'єр Костянтин Грищенко підготує пропозиції щодо призначення міністра культури. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"По міністру промислової політики. Може бути, ви знаєте, що це міністерство створюється на базі відповідного агентства, керівником якого сьогодні призначено губернатора Дніпропетровської області. Сьогодні ж призначений віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко, який буде курирувати промислову політику. Саме йому доручено розглянути і представити кілька кандидатур на цю посаду", - зазначив Азаров.

Крім того, за його словами, новий віце-прем'єр-міністр Костянтин Грищенко буде курирувати гуманітарним блоком уряду. "Йому також доручено підготувати пропозиції з цієї дуже важливої посади в уряді. Коли такі пропозиції з'являться, вони будуть представлені для розгляду Президенту", - додав Азаров.

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович своїм указом №721/2012 звільнив Михайла Кулиняка з посади міністра культури в зв'язку з відставкою Кабінету міністрів. Крім того, було створено Міністерство промислової політики України, реорганізувавши Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном.

Читайте також: Нові обличчя в уряді (фото)