ua en ru

Авіація Повітряних Сил ЗСУ прийме участь в авіашоу у Польщі

Авіація Повітряних Сил ЗСУ прийме участь в авіашоу у Польщі Ілюстративне фото (Віталій Носач, РБК-Україна)

Авіаційний показ присвячений до століття створення польскої армії

В період з 24 по 27 серпня 2018, авіація Військово Повітряних Сил (ВПС) Збройних Сил України буде брати участь в Міжнародному авіаційному показі "International Airshow-2018". Про це повідомляє в Facebook прес-служба Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Авіаційний показ проходитиме на польській авіаційній базі Радом й присвячений до століття створення Збройний Сил Республіки Польща.

В авіаційному показі має приймати участь особовий склад ВПС та авіаційна техніка Су-25УБ, Су-27УБ, а також Ан-26. Очолить українську делегацію заступник командувача ВПС Аркадій Вашутін.

"На авіаційній базі Радом відбудеться презентація авіаційної техніки Збройних Сил України, та демонстрація її можливостей у повітрі та наземному показі, що загалом сприятиме підтриманню іміджу Збройних Сил України на міжнародному рівні", - заявив Вашутін.

Також під час заходу, українські льотчики матимуть змогу обмінятись досвідом з екіпажами інших країн, а також обговорити взаємовигідні напрями для двостороннього співробітництва.

Нагадаємо, в Міноборони повідомили, що авіація ООС готова відповісти на загрозу з моря. Час реагування та відмінна оцінка за точність відпрацювання по морській цілі у ході чергової перевірки авіації ООС, яка призначена до дій на Приморському напрямку, засвідчили готовність адекватної відповіді на загрозу з моря.