ua en ru

Авіарейси в ОАЕ можуть затримати або й скасувати, - МЗС

Авіарейси в ОАЕ можуть затримати або й скасувати, - МЗС Фото: рейси в ОАЕ

В ОАЕ існує висока ймовірність продовження складних погодних умов у найближчі дні

У Міністерстві закордонних справ попереджають про можливість скасування чи затримання рейсів в Об'єднаних арабських еміратах, а також значний термін очікування наступних рейсів. Про це повідомляє прес-служба департаменту консульської служби МЗС у своєму Facebook.

"Від 29 грудня 2016 року через складні погодні умови, густий туман, в аеропортах міст Дубай і Шарджа (ОАЕ) скасували або перенесли велику кількість рейсів", - йдеться в повідомленні.

У МЗС посилаються на дані Національного центру метеорології та сейсмології ОАЕ, згідно з якими існує висока ймовірність продовження протягом найближчих днів складних погодних умов.

"Консульство України в місті Дубай та посольство України в ОАЕ тримає це питання на контролі та вживає заходів із метою захисту прав та інтересів громадян України", - запевнили у відомстві.

#Шарджа #Дубай Починаючи з 29 грудня 2016 року, через складні погодні умови (густий туман) в аеропортах м.Дубай та м.Ша...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 2 січня 2017 р.

Там також додали, що посольство України в ОАЕ поінформувало про ситуацію в аеропортах країни Міністерство інфраструктури України, аеропорти "Бориспіль", "Київ" та "Одеса".

Нагадаємо, раніше з ОАЕ в Україну вилетів літак із українськими туристами, які понад три доби провели в аеропорту Шарджа.