ua en ru

Авіарейс Qatar Airways вперше прибув до України

Авіарейс Qatar Airways вперше прибув до України Фото: авіакомпанія Qatar Airways вважається кращою в світі (Volodymyr Omelyan facebook.com)

Літак прибув до Києва з Дохи о 20:55

Рейс катарської авіакомпанії Qatar Airways вперше прибув в Україну. Фото літака, що приземлився в аеропорту "Бориспіль", на своїй сторінці в Facebook опублікував міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Літак прибув до Києва з Дохи о 20:55. Це випливає з даних електронного табло Борисполя".

Нагадаємо, раніше Омелян анонсував, що авіакомпанія Qatar Airways почне здійснювати щоденні польоти в Україну з 28 серпня 2017 року. "Краща авіакомпанія світу 2016 за версією Skytrax - в Україні! Qatar Airways, починаючи з 28 серпня 2017, буде здійснювати щоденні вильоти в Бориспіль з Дохи. Цьому передували і переговори на рівні авіаційних служб обох країн, і злагоджена робота міністерства, посольства України в Катарі, Державіаслужби і аеропорту "Бориспіль", - повідомляв міністр.

Крім Києва, Qatar Airways відкриє 12 нових напрямків, в тому числі в Кардіфф, Малагу, Міконос, Аккру, Прагу, Момбаси і Абіджан. Відомо, що авіакомпанія Qatar Airways виконує рейси в більш ніж 150 пунктів призначення, з яких всі є міжнародними.