ua en ru

В Авдіївці продовжують відновлювати пошкоджені будівлі місцевих жителів

В Авдіївці продовжують відновлювати пошкоджені будівлі місцевих жителів Фото: відновлення пошкоджених будівель в Авдіївці (dsns.gov.ua)

Протягом 20 серпня рятувальники проводили відновлювальні роботи у приватних житлових будинках

В Авдіївці (Донецька область) рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС) продовжують відновлювати житло мешканців міста, зруйноване внаслідок ворожого артобстрілу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Як зазначається, протягом 20 серпня рятувальники проводили відновлювальні роботи у приватних житлових будинках на вул. Лісна.

В Авдіївці продовжують відновлювати пошкоджені будівлі місцевих жителівФото: відновлення пошкоджених будівель в Авдіївці

"Загалом було встановлено 93 листа шиферу, 44 м погонних дошки, 34 м погонних бруса, 50 кв м руберойду та 81 м погонних коника", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 серпня в Авдіївці відновили подачу газу. Повідомлялося, що пуск газу почнеться для Авдіївки, Орлівки, Ласточкиного, Красногорівки, Нетайлового, Тоненького, Первомайського й Водяного.

Зазначимо, Авдіївка та сім селищ Ясинуватського району залишалися без газу з 7 червня 2017 року, коли в результаті бойових дій було пошкоджено газопровід "Макіївка-Авдіївка". Тепер місто і довколишні селища будуть одержувати газ з нового газопроводу "Очеретине-Авдіївка".