ua en ru

В Авдіївці найближчим часом повністю відновлять освітлення вулиць і підведуть газ, - штаб

В Авдіївці найближчим часом повністю відновлять освітлення вулиць і підведуть газ, - штаб Фото: Авдіївка (twitter.com/PavloKlimkin)

Підведення автономного газу в Авдіївку планують завершити до Дня Незалежності

В житловому секторі прифронтової Авдіївки Донецької області найближчим часом повністю відновлять освітлення вулиць і підведуть газ. Про це повідомляє штаб АТО в Facebook.

"Керівництво військово-цивільної адміністрації Авдіївки дало розпорядження місцевим комунальникам розпочати роботи з вуличного освітлення в темний час доби. Так, зовсім скоро стане світло на вулиці: Незалежності, Сапронова, Лесі українки, Донецька, вул. Коцюбинського, Залізничної. Також вуличні ліхтарі загоряться по вулицях: Степова, Первомайська, Чистякова, Довіри, Тургенєва та провулку Шестакова", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, підведення автономного газу в Авдіївку планують завершити до Дня Незалежності. Зараз такі роботи розпочаті. Раніше, газопостачання та електропостачання йшло в Авдіївку з Макіївки, під час інтенсивних ворожих обстрілів воно було зруйноване.

Наголошується, що місцеві комунальники також на в'їзді в Авдіївку встановили новий патріотичний знак.

В житловому секторі прифронтової Авдіївки наближчим часом повністю відновлять освітлення вулиць і підведуть газ . Керівн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 10 липня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув.