ua en ru

Аваков назвав число російських військ на Донбасі

Аваков назвав число російських військ на Донбасі Фото: Арсен Аваков (avakov.com)

За даними МВС, на окупованому Донбасі перебуває 35, 5 тис. російських військових

Глава Міністерства внутрішніх справ України (МВС) Арсен Аваков назвав число російських військ на окупованому Донбасі. Про це він повідомив сьогодні, 13 квітня 2018 року, у ході виступу на безпековому форумі у Києві, повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

Так, Аваков повідомив, що за інформацією Міністерства внутрішніх справ, на окупованому Донбасі 35, 5 тис. військових, що входять до корпусів 8 армії Південного округу армії РФ.

"На тимчасово окупованій території Донбасу воюють корпуса 8 армії Південного округу армії Російської Федерації. Склад цих сил - 35, 5 тис., в їх арсеналі 478 танків, 848 бронемашин, 750 артилерійських машин, РСЗВ - 208, протитанкових засобів - 363, 419 - протиповітряної оборони. Бойовики не можуть мати такі потужності, вони цю зброю не в воєнторзі придбали", - заявив він.

Арсен Аваков: За даними #МВС на тимчасово окупованій території Донбасу воюють корпуса 8 армії Південного округу армії...

Опубліковано МВС України 13 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Аваков повідомляв, що найближчим часом буде показано мережу міжнародного негативного впливу Росії на інформаційне поле України.