ua en ru

Атлетіко - Баварія: онлайн-трансляція матчу

Атлетіко - Баварія: онлайн-трансляція матчу Фото: Атлетіко - Баварія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Атлетіко" - "Баварія" почнеться на РБК-Україна у 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

Після яскравої перемоги над "Барселоною" "Атлетіко" спробує зупинити ще одну потужну команду - мэнхенскую "Баварію".

27 квітня, 21:45
Мадрид, "Вісенте Кальдерон"

Атлетіко - Баварія 1:0
Гол: Сауль, 11
Атлетіко:
Хмар - Хуанфран, Хіменес, Савич, Філіпе Луїс - Сауль Ньигес, Габі, Фернандес, Коке - Грізманн, Торрес
Баварія: Нойєр - Лам, Мартінес, Алаба, Бернат - Хабі Алонсо - Коста, Алькантара, Відаль, Коман - Левандовскі

Іспанія складна країна для "Баварії" .З 12 останніх матчів тут мюнхенці зуміли виграти лише у двох. Побоювання фанам "Баварії" додає і неймовірне вміння команди Сімеоне захищати та користуватися своїми нечисленними моментами.

Левандовскі і Мюллер забили в цій Ліги Чемпіонів на двох 15 голів. Але після успішно пройденого випробування у вигляді Мессі, Неймар та Суареса, дуже схоже, що обороні "Атлетіко" під силу будь-які завдання. Правда, з "Барселоною" мадридці постійно грають в чемпіонаті і Кубку. А з "Баварією" такого напрацьованого стилю гри немає.

Хоча факт того, що з німцями працює каталонський геній Гвардіола і прищеплює "Баварії" схожий стиль гри, з одного боку, повинен полегшити завдання "Атлетіко". Хоча, не можна назвати легким завданням 90 хвилин стримування швидкої і агресивної гри суперника.

Півзахисник "Баварії" Тіаго Алькантара

Фото: Тіаго Алькантара

Півзахисник "Баварії" Тіаго Алькантара:

"Атлетіко" розвинув свою ідею і послідовно слідує їй. Зараз вони беруть участь в гонці за перемогою в прикладі і в Лізі чемпіонів. Нас чекає важкий матч, в якому потрібно діяти на межі. На "Вісенте Кальдерон" грати буде дуже складно. У плані атмосфери це одна з найкращих арен у всій Європі. Ми повинні сконцентруватися на своїй грі, не можна втрачати контроль, якщо хочемо добитися хорошого результату в першому матчі".