ua en ru

Атлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчу

Атлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчу Фото: "Атлетіко" - "Арсенал" (twitter.com/atletienglish)

Завдяки голу Дієго Кости "матрацники" здобули мінімальну перемогу

До уваги читачів РБК-Україна відео голу та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи між мадридським "Атлетіко" і лондонським "Арсеналом".

Гол Дієго Кости приніс "Атлетіко" мінімальну перемогу і забезпечив мадридцям п'ятий єврокубковий фінал з 2010 року, тоді як Арсен Венгер завершує кар'єру в "Арсеналі" на мінорній ноті.

Для Венгера це був 250 матч в єврокубках, проте відзначити цю подію гідно у лондонців шансів майже не було. "Каноніри" часом довго володіли м'ячем, але моменти виникали не біля воріт Яна Облака, а біля володінь Давида Оспіни. Забивати могли Коке і Антуан Грізманн, який в доданий до першого тайму час знайшов у штрафному передачею Дієго Косту. Нападаючий збірної Іспанії не поступився в боротьбі Ектору Бельеріну і відправив м'яч у сітку.

Після перерви гостей двічі виручив Калум Чемберс, що не дозволив відзначитися Дієго Кості і Грізманн, а потім "Арсенал" на якийсь час підібгав господарів. Генріх Мхітарян, ледь вийшовши на заміну, створив ще один момент, однак мадридська оборона виглядала надійно. Швидше за "Атлетіко" був ближче до другого голу, ніж "Арсенал" до овертайму.

Атлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчуАтлетіко - Арсенал 1-0: відео голу та огляд матчу

.

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер: "Це був інтенсивний матч, в якому ми віддали всі сили. Мої вітання "Атлетіко" - думаю, вони виграють турнір. Нам чогось не вистачало в зоні нападу. Якщо подивитися на кількість моментів, які ми створили в двох матчах, то нам є про що шкодувати".

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне: "Ми дуже раді, що вийшли у фінал. Ми хотіли знову потрапити туди з моменту нашого останнього фіналу. Тиждень тому команда проявила себе дуже добре, билася до кінця. Ми добре попрацювали на цьому тижні і прекрасно себе відчували перед цим матчем".