ua en ru

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії

У матчі двох кращих команд Іспанії, які в чемпіонаті на двох забили 100 голів, ніхто сьогодні відзначитися не зміг. Матч у Мадриді завершився нічиєю.

У матчі двох кращих команд Іспанії, які в чемпіонаті на двох забили 100 голів, ніхто сьогодні відзначитися не зміг. Матч у Мадриді завершився нічиєю.

11 січня, 21:00
Мадрид, "Вісенте Кальдерон"
Атлетико - Барселона, 0:0
Атлетіко:
Куртуа, Годін, Хуанфран, Міранда, Луїс, Туран, Габі, Тьягу, Коке, Коста, Вілья
Барселона: Вальдес, Альба, Алвес, Піке, Маскерано, Бускетс, Фабрегас, Хаві, Іньєста, Педро, Санчес

І все таки, нулі на табло!

90+3 хв. Справжній обстріл влаштували перед фінальним свистком обороні Атлетіко гості. Годину і Луїсу доводиться дуже напружуватися.

90+1 хв. Сказати, що хтось сьогодні награв на перемогу не можна. Цілком рівна гра багато в чому рівних команд.

87 хв. З останніх сил атакують команди. Явно відчувається, що гравці хочуть перемогти. Але сьогодні явно був день захисників. Так що, сподіватися на голи особливо не варто.

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії83 хв. А в Атлетіко замість Тіаго з'явився Родридгес.

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії82 хв. Замість Педро вийшов молодий Серхі Роберто.

81 хв. Контратака гостей завершилася потужним ударом Мессі, з яким впорався Куртуа.

79 хв. Міг забивати Туран після скидки Вільї головою, але красивий удар зльоту зміг забрати Вальдес.

75 хв. Хороша можливість була у Барси, але Хаві не зміг перекинути стінку з відмінного штрафного.

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії72 хв. Маскерано в центрі поля зупинив прорив Кости.

69 хв. Мессі добре обігрався з Педро і пробивав головою з центру штрафного майданчика. Але Лео не вистачило точності.

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії67 хв. Неймар вийшов замість Санчеса.

67 хв. У відповідь на активність в атаці Атлетіко, Барселона вирішила відповісти.

63 хв. І знову в центрі уваги Туран. Цього разу він випадково проїхався коліном по обличчю Маскерано. Надають допомогу тому.

59 хв. Туран відібрав м'яч у центрі поля, змістився до чужих воріт і віддав на хід Кості, але удар того пройшов мимо воріт.

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії57 хв. Хорді Альба відзначився підкатом ззаду

53 хв. Вальдес витягнув просто неймовірний м'яч! Годін бив впритул з прострілу Вільї, але Віктор зумів підставити ногу!

49 хв. І тут же Лео показав клас, увійшовши в штрафну суперника. Але його простріл накрив Куртуа.

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії46 хв. Мессі змінив Іньєсту. Мабуть, Андресу дісталося у першому таймі

Другий тайм в Мадриді

Перерва

45+2 хв. Просто по-професорські зіграв Філіп Луїс проти Санчеса в своїй штрафній, дуже чітко відібравши у того м'яч після контратаки Барселони.

Атлетико - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Іспанії44 хв. Габі було дуже шкода зупиняти атаку своєї команди, тому йому довелося грубо зіграти проти Іньєсти, який відібрав м'яч у Атлетіко.

40 хв. Хаві спробував красиво ударом зльоту зловити подачу з флангу, але такий футбольний елемент досить складний. Через що і рідкісний.

37 хв. Знову включили активність гравці каталонської атаки. В цей раз використовується не просте володіння м'ячем, а спрямовані подачі в штрафну.

33 хв. Ну ось, прочитав нашу трансляцію Педро і вирішив пробити головою після подачі Іньєсти. Поки що невдало.

32 хв. Іноді складається враження, що гравці Барселони не знають що таке удар далі 15 метрів. Не хочуть бити каталонці по воротах Куртуа. Хоча, можливостей для дальніх ударів було достатньо.

28 хв. І знову Коста! В цей раз Дієго замикав подачу з кутового, але Маскерано заблокував удар.

27 хв. Коста приймав м'яч в штрафній суперника і вже був готовий пробити, але Жерар Піке встиг вставити свою довгу ногу і відвести небезпеку від своїх воріт.

24 хв. Дуже добре розібрався з опонентом Луїс і віддав пас у штрафну на Вілью. Мадридці троєм вискакували на одного Вальдеса, але суддя зупинив гру - у екс-гравця Барси був офсайд.

20 хв. Гості повністю перейшли з м'ячем на чужу половину поля, але повноцінної небезпеки поки що не створюють.

16 хв. Хаві спробував пасом розрізати всю оборону Атлетіко, але нога захисника змінила траєкторію м'яча і Санчес не зміг нормально прийняти передачу.

13 хв. На даний момент, випади господарів виглядають перспективний довгих розіграшів каталонців.

9 хв. Ну що ж, стало зрозуміло в якому ключі буде у нас протікати гра. Барса буде використовувати улюблену довгу територіальну перевагу, в той час, як Атлетіко постарається відповідати жорстким пресингом і швидкими випадами.

5 хв. Дуже небезпечно вривався в чужу штрафну Арда Туран з правого флангу, але після його простріла Піке вибив м'яч на кутовий.

3 хв. З перших секунд Барса включила своє фірмове володіння м'ячем, а господарі намагаються не давати супернику багато простору.

Все готово для початку. Так що, давайте стартувати!

Здравствуйте, шановні читачі. Ми починаємо трансляцію центрального матчу 19-го туру чемпіонату Іспанії і всього першого кола між "Атлетіко" і "Барселоною".

Цей матч буде, звичайно ж, центральним в ці вихідні в Європі. Зараз "Атлетіко" і "Барселона" ділять перше місце в першості - обидва клуби набрали по 49 очок і "Барса" випереджає мадридців лише за рахунок додаткових показників. Між собою у нинішньому сезоні в рамках чемпіонату Іспанії клуби ще не зустрічалися - в Примері перше коло ще не закінчено. Так що вперше в сезоні "Атлетіко" і "Барса" отримають можливість в очній суперечці з'ясувати, хто ж сильніший.

До цієї зустрічі відновився лідер "Барселони" Лео Мессі, який не грав два місяці через травму. Його повернення чекали з таким нетерпінням, що аргентинська газета Ole на один день навіть змінила назву і вийшла з логотипом lEo. У першому ж матчі після свого повернення, проти "Хетафе" в Кубку Іспанії, аргентинець зробив дубль. Він вийшов на заміну на 64-й хвилині відзначився на 90-й і 92-й хвилинах. У матчі проти "Атлетіко" він майже напевно зіграє в основному складі.

"Атлетіко" зможе виставити на цей матч півзахисника Хуанафрана, який був дискваліфікований. Столичній команді вдалося оскаржити попередження, отримане хавбеком у грі з "Малагою" - мадридці довели, що в епізоді, що призвів до жовтій картці, суперник Хуанфрана симулював. Відновився і захисник Дієго Годін, який залікував травму стегна.