ua en ru

Атлетико - Барселона: Лідери чемпіонату переможця не виявили

У центральному матчі іспанського чемпіонату зустрічалися мадридський "Атлетико" і "Барселона", який ділять перше місце. Незважаючи на потужну атаку, забити ніхто не зміг.

У центральному матчі іспанського чемпіонату зустрічалися мадридський "Атлетико" і "Барселона", які ділять перше місце. Незважаючи на потужну атаку, забити ніхто не зміг.

Атлетико - Барселона 0:0
Атлетіко:
Куртуа, Хуанфран, Міранда, Годін, Філіпе Луїс, Тьягу (К. Родрігес, 83), Габі, Коке, Туран, Вілья (Рауль Гарсія, 77), Дієго Коста
Барселона: Вальдес, Алвеш, Піке, Маскерано, Альба, Бускетс, Хаві, Іньєста (Мессі, 46), Санчес (Неймар, 67), Фабрегас, Педро (Серхі Роберто, 82)

"Атлетіко" на правах господаря потужно розпочав зустріч, чинячи тиск на суперника при першій же можливості. Однак каталонці поступово прийшли в себе і заволоділи територіальною перевагою. При цьому гольові моменти були на вагу золота. З початком другого тайму наставник гостей Херардо Мартіно кинув у бій Ліонеля Мессі, який міг відзначитися двічі. Спочатку аргентинець головою не влучив у ворота, а потім з його ударом впорався Тібо Куртуа.

Біля протилежних воріт довелося потрудитися Віктору Вальдесу, якому погрожували Дієго Годін, Дієго Коста і Арда Туран, але голів глядачі в підсумку так і не побачили. Завдяки цьому у неділю скоротити відставання від лідерів може "Реал", який на виїзді зустрінеться з "Еспаньолом".

Тим часом на четвертій позиції закрепився "Атлетик", який розгромив "Альмерію" з результатом 6:1. Дублем у цій зустрічі відзначився Ібай Гомес. Крім того, "Валенсія" поступилася "Сельті" (1:2) і залишилася восьмою. Днем раніше "Гранада" крупно обіграла "Вальядолід" (4:0), який в результаті скотилася в зону вильоту.

Використані матеріали УЄФА