ua en ru

Асоціація спортивної боротьби України висловила співчуття родинам всіх загиблих в зіткненнях

Асоціація спортивної боротьби України висловила співчуття сім'ям всіх загиблих під час революційних подій в Україні. Про це йде мова у зверненні керівництва Асоціації до борцівського співтовариства.

"Борці не заплямували свою честь та гідність, дотримуючись мирних методів протесту. Попри важку ситуацію в країні, борці продовжували відстоювати честь України на міжнародних аренах, здобуваючи медалі та гордо несучи жовто-блакитний стяг", - говориться у зверненні.

Асоціація спортивної боротьби також висловила подяку тренерам, спортсменам та спортивним функціонерам за важку щоденну працю і сподівається, що й в подальшому українські борці докладатимуть всіх зусиль аби перемагати і прославляти рідну державу.

Відзначимо, що ще на початку грудня 2013-го року президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв звертався до борцівської спільноти з закликом не використовувати фізичну силу відстоюючи свої переконання: "Пам'ятаймо про недопустимість використання фізичної сили проти мирного населення. Спортсмени мають демонструвати свою силу в тренувальному залі та на змаганнях. Перемога над слабшим не робить честі переможцю".