ua en ru

Арсенал - Челсі: онлайн-трансляція матчу

Арсенал - Челсі: онлайн-трансляція матчу Фото: Арсенал - Челсі: онлайн-трансляція матчу

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

У центральному матчі чемпіонату Англії зійдуться лондонські "Арсенал" і "Челсі".

Онлайн-трансляція матчу "Арсенал" - "Челсі" розпочнеться на РБК-Україна в 19:00, а дивитися футбол можна на каналі "Футбол".

24 вересня, 19:30
Лондон, "Емірейтс"

Арсенал - Челсі 3:0
Гол: Санчес, 11, Санчес, 14, Озил, 40
Арсенал:
Чех, Бельерин, Мустафі, Косельні, Монреаль, Кокелен, Касорла, Уолкотт, Езіл, Ивоби, Санчес
Челсі: Куртуа, Іванович, Кехілл, Давид Луїс, Аспілікуета, Канте, Вілліан, Оскар, Матіч, Азар, Дієго Коста

Після п'яти турів чемпіонату Англії у обох команд по 3 перемоги, 1 нічию та 1 поразки. Це означає, що перемога допоможе відірватися від суперника в турнірній таблиці. Враховуючи, наскільки в Англії складно утримати перевагу в кілька очок, втрати в іграх з прямими конкурентами найбільш небажані для лондонських команд.

У "Челсі" ще поки що звикають до вимог Антоніо Конте. З-за цього гра у захисті жалает кращого. Особливо після двох складних поєдинків, в яких "Челсі" поступився "Ліверпулю" обіграв на виїзді, щоправда лише в овертаймі, "Лестер".

У "Арсеналу" теж не все гладко. Якщо в матчах проти команд нижче класом "канонірам" вдалося розійтися в атаці, то проти колективу одного з "Арсеналом" рівня починаються проблеми. Саме їх і варто очікувати у грі проти "Челсі".

Арсенал - Челсі: онлайн-трансляція матчу

Фото: Антоніо Конте

Тренер "Челсі" Антоніо Конте:

"Ми знаємо, що нам треба покращувати гру, і я буду повторювати це. Єдиний спосіб добитися цього — наполегливо працювати і вдосконалюватися у певних аспектах. Я впевнений, що нам це вдасться, і особисто докладу всіх зусиль для цього".