ua en ru

В "армії" бойовиків масштабне розкрадання військового майна і пального, - ГУР

В "армії" бойовиків масштабне розкрадання військового майна і пального, - ГУР Фото: в "армії" бойовиків масштабне розкрадання військового майна і пального (facebook.com/mod.mil.rus)

У підрозділах російсько-окупаційних військ, що знаходяться на Донбасі, зафіксовані масштабні нестачі. Зокрема, мова йде про розкрадання пального та військового майна, яке перекидають з РФ на окуповані території України.

"У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК з початку листопада триває робота комплексних комісій Південного військового округу для визначення реального стану обліку та використання матеріальних засобів і майна, які постачаються з Росії", - йдеться в повідомленні.

За інформацією розвідки, цьому спонукало виявлення масштабного розкрадання або нецільового використання пального, речового майна та продовольства.

"При цьому переважна кількість випадків пов’язана зі зловживаннями службовим становищем кадровими російськими офіцерами, які перебувають на ключових посадах у системі оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях", - додають у розвідці.