ua en ru

У Вірменії пообіцяли виконувати всі прийняті міжнародні зобов'язання

У Вірменії пообіцяли виконувати всі прийняті міжнародні зобов'язання Фото: Карен Карапетян facebook.com-Karen.Karapetyan)

Також Вірменія продовжить реалізовувати всі реформи

Виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Вірменії Карен Карапетян заявив, що країна продовжить виконувати всі прийняті міжнародні зобов'язання. Про це він заявив в ході зустрічі з акредитованими в Вірменії послами, передає "Радіо Азатутюн".

В. о. прем'єр-міністра висловив подяку всім країнам і міжнародним організаціям, які в цей період виступали з закликами і посланнями, спрямованими на зниження напруженості і мирний хід подій. Карапетян запевнив, що Вірменія продовжить виконувати всі прийняті міжнародні зобов'язання.

"Зазначу, що наша країна зробила все можливе, щоб уникнути насильства і створити атмосферу національної згоди, повернення суспільного життя в нормальне русло... Хочу особливо підкреслити, що Вірменія продовжить виконувати всі прийняті міжнародні зобов'язання, і ми докладемо всі зусилля, щоб продовжити всі реформи, здійснювані з нашими партнерами, а також інші програми. Всі наші державні інститути продовжать безперебійну роботу, щоб забезпечити безпеку громадян Вірменії та її гостей", - сказав Карапетян.

Нагадаємо, голова Парламентської асамблеї ОБСЄ Георгій Церетелі заявив, що організація підтримує Вірменію на її демократичному шляху.