ua en ru

В Аргентині заарештували дипломата РФ через кокаїн

В Аргентині заарештували дипломата РФ через кокаїн Фото: поліція

У дипломата знайшли 389 кілограм наркотиків

В Аргентині заарештували дипломатичного представника Російської Федерації (РФ) через знайдені 400 кг кокаїну у пошті російського посольства. Про це повідомляє ABC News.

"За словами аргентинських офіційних представників, були заарештовані поліцейський і російський дипломат після того, як правоохоронці викрили велику партію кокаїну в доставці в російське посольство в Буенос-Айресі", - йдеться в повідомленні.

Так, за словами міністра внутрішніх справ Аргентини Патриції Буллрич, були знайдені 860 фунтів (389 кг) наркотиків, захованих в дипломатичному багажі. При цьому уточнюється, що багаж був вилучений ще в 2016 році.

"Правоохоронці заарештували підозрюваних в середу після проведення спільного тривалого розслідування Аргентини і РФ", - зазначено в матеріалі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на російсько-українському кордоні затриманий українець, який намагався пронести в Російську Федерацію (РФ) кілограм наркотиків.

Правопорушник не мав при собі ніяких документів. В ході його огляду правоохоронцями виявлено пакет з речовиною рослинного походження, попередньо - канабіс, вагою близько одного кілограма.