ua en ru

Заарештовано учасника схеми з розкрадання цукру "Аграрного фонду", - НАБ

Заарештовано учасника схеми з розкрадання цукру "Аграрного фонду", - НАБ Фото: у СІЗО помістили учасника схеми розкрадання цукру

Суд помістив його під варту на 60 днів із розміром застави 4,8 млн гривень

Солом’янський районний суд Києва обрав для службової особи підприємства, задіяного у схемі розкрадання цукру, що зберігався на складах ДСБУ "Аграрний фонд", запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави в розмірі 4,8 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро.

"Підприємця затримано 16 червня 2016 року у порядку ст. 208 КПК за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем)", - доповіли у НАБ.


Зазначено, що затримання підозрюваного відбувалося одночасно з обшуком у ТОВ "Юридична фірма "Студія права", що здійснювався у рамках розслідування того ж провадження. 17 червня затриманому було повідомлено про підозру.

В Антикорупційному бюро розповіли, що вимагали для затриманого заставу на рівні розміру предмету злочину - 300 млн гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі в камуфляжі заблокували детективів НАБ у приміщення адвокатської контори (ТОВ "Юридична фірма "Студія права"), в яку вони прийшли з обшуком у справі проти заступника прокурора Київської області Олександра Колесника.