ua en ru

Журналісти розповіли, скільки коштувала оренда "Залісся" для зустрічі Порошенка з фракцією БПП

Журналісти розповіли, скільки коштувала оренда "Залісся" для зустрічі Порошенка з фракцією БПП Фото: резиденція "Залісся" (nikorupciji.org)

Журналістам не вдалося з'ясувати вартість самого банкету та хто його оплачував.

Оренда державної резиденції "Залісся" для зустрічі президента України Петра Порошенка з фракцією БПП та прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, яка відбулася 7 вересня 2017 року, коштувала 9 тис. гривень. Про це заявив директор державної організації "Резиденція "Залісся" Василь Грицик, йдеться у програмі "Схеми".

Так, повідомляється, що оренду "Залісся", яка склада 9 тис. гривень, оплатила партія Порошенка "Солідарність", банкет у вказану суму не входив.

"Коли звернувся до нас секретаріат партії про те, щоб провести тут свій захід, ми погодилися: був підписаний договір із розрахунку 75 гривень на одну людину. У сумі - близько дев’яти тисяч гривень", - повідомив Грицик.

Разом з тим, зазначається, що журналістам не вдалося з'ясувати вартість самого банкету та хто його оплачував.

Таку інформацію не вдалося отримати ні в Адміністрації президента, ні у Державному управлінні справами, ні у секретаріаті партії "Солідарність", ні у самій резиденції "Залісся".

Нагадаємо, раінше повідомлялося, що за словами джерела РБК-Україна, на зустрічі у "Заліссі" мали бути присутніми міністри від БПП.