ua en ru

Арбітражний суд РФ скасував рішення за позовом ФПС до липецької фабриці Roshen

Арбітражний суд РФ скасував рішення за позовом ФПС до липецької фабриці Roshen Фото: Липецька фабрика у суді оскаржує донарахування податку, пені та штрафу

Постанова суду може бути оскаржена протягом двох місяців до Судової Колегії Верховного Суду РФ

Арбітражний суд Центрального округу РФ задовольнив скаргу ФНС і скасував забезпечувальних заходів за позовом податківців до липецької кондитерської фабрики Roshen. Про це йдеться в матеріалах справи суду, ТАСС передає.

"Визначення Арбітражного суду Липецької області від 22 жовтня 2015 року та постанову Дев'ятнадцятого арбітражного апеляційного суду від 30 листопада 2015 року скасувати, справу в частині оскаржуваної направити на новий розгляд до Арбітражного суду Липецької області", - йдеться в постанові суду Центрального округу.

Фабрика у суді оскаржує донарахування податку, пені та штрафу на загальну суму 361,5 млн рублів, липецький раніше суд заборонив списувати цю суму з рахунку фабрики до кінця суду, щоб вона не зазнала збитків.

Нинішнє постанову Арбітражного суду Центрального округу Росії може бути оскаржена протягом двох місяців до Судової Колегії Верховного Суду РФ.

Нагадаємо, на початку березня в Липецьку прокуратура і Федеральна служба по нагляду у сфері природокористування виявили порушення екологічних вимог Росії в діяльності кондитерської фабрики Roshen ("Рошен") президента України Петра Порошенка.