ua en ru

АПУ: будівництво автодороги Одеса-Рені розпочнеться в кінці травня

АПУ: будівництво автодороги Одеса-Рені розпочнеться в кінці травня Фото: прискорення будівництва траси обговорили на нараді в АПУ

Фінансувати його будуть із держбюджету, митних надходжень та з боку країн ЄС

Будівництво автодороги Одеса-Рені, яка є частиною панєвропейського транспортного коридору, розпочнеться вже в кінці травня. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначено, що президент Петро Порошенко провів нараду з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та главою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі щодо прискорення будівництва траси Одеса-Рені.

"Було визначено джерела фінансування з державного бюджету, митних надходжень та з боку країн ЄС. Зокрема це питання було обговорено під час візиту президента до Румунії 21 квітня", - йдеться в повідомленні.


"Під час наради досягнуто домовленості, що будівельні роботи розпочнуться в кінці травня", - доповіли в Адміністрації президента.

Там також додали, що Порошенко дав доручення відремонтувати і дорогу до одного з туристичних маршрутів - Вілково.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загальний обсяг фінансування ремонту та будівництва автошляхів у 2016 році становитиме близько 14 млрд грн, на які уряд планує відремонтувати і побудувати 1700 км доріг.