ua en ru

Apple посилить захист пристроїв після повідомлень про злом iPhone Мін'юстом США

Apple посилить захист пристроїв після повідомлень про злом iPhone Мін'юстом США Фото: iPhone від Apple (Getty Images)

Про це у вівторок 29 березня повідомляє BBC

Американська технологічна корпорація Apple Inc. (AAPL.O) має намір посилити захист своїх пристроїв після повідомлень про те, що Мін'юст США отримав доступ до iPhone терориста із Сан-Бернардіно без участі "яблучної" корпорації. Про це у вівторок 29 березня повідомляє BBC.

"Apple продовжить посилювати безпеку наших продуктів у міру почастішання і ускладнення загроз і атак на наші дані", - наводить BBC заяву компанії..

Нагадаємо, Міністерство юстиції США змогло розблокувати iPhone стрілка із Сан-Бернардіно без участі корпорації Apple. У зв'язку з розблокуванням смартфона Мін'юст США відкликав позов до Apple, поданий до Окружного суду Каліфорнії.

Уряд США 22 березня попросив федерального суддю скасувати судове слухання за позовом. Міністерство юстиції заявило в суді, що хоче перевірити можливий метод для доступу до даних на телефоні, оскільки невідома третя сторона запропонувала ФБР послуги з розблокування потрібного смартфона без сприяння з боку Apple.

"Від самого початку ми перешкоджали вимогам ФБР про створення компанією лазівки, що дозволяє отримати доступ до iPhone, тому що ми вважали, що це було неправильним і виникне небезпечний прецедент", - йдеться у заяві Apple.