ua en ru

Apple готує 12-дюймовий iPad, - джерела

Каліфорнійська Apple, згідно з неофіційною інформацією, працює над новою моделлю планшета iPad, діагональ екрана якого складе цілих 12 дюймів. Apple Insider з посиланням на китайські ЗМІ також стверджує, що партнером компанії Тіма Кука в цьому проекті є тайванський виробник Quanta Computer. Однак сама Apple поки офіційно не підтверджує цієї інформації.

Каліфорнійська Apple, згідно з неофіційною інформацією, працює над новою моделлю планшета iPad, діагональ екрана якого складе цілих 12 дюймів. Apple Insider з посиланням на китайські ЗМІ також стверджує, що партнером компанії Тіма Кука в цьому проекті є тайванський виробник Quanta Computer. Однак сама Apple поки офіційно не підтверджує цієї інформації, передає "Росія 24".

Компанія Quanta Computer вже досить давно співпрацює з Apple, зокрема допомагає у виробництві комп'ютерів MacBook Air. За чутками, Quanta збирається урізноманітнити асортимент вироблених нею продуктів, відійшовши від звичних лептопів на користь більш популярних зараз планшетів.

Як вже повідомлялося раніше, в середині жовтня Apple планує представити нові моделі iPad. Чи буде пристрій із 12-дюймовим екраном серед новинок цієї осені, поки сказати складно.

Наразі передбачається, що 9,7-дюймовий iPad отримає дизайн від свого "молодшого брата" iPad mini, в той час як сам міні-планшет буде наділений екраном високої роздільної здатності Retina.

Розмови про збільшення розміру екранів "яблучних" пристроїв не вщухають ще з літа. Раніше з'являлася інформація навіть про 13- дюймові дисплеї, які Apple нібито тестує. Крім цього, і новому поколінню iPhone пророкували діагональ екрану від 4,8 до 6 дюймів, але, як ми знаємо, ці надії не справдилися.

Apple готує 12-дюймовий iPad, - джерела

Зазначимо, що у II кварталі 2013 р. темпи зростання поставок планшетних комп'ютерів сповільнилися, порівняно з попереднім тримісячним періодом, через очікування нових планшетників від Apple.

Раніше стало відомо, що Apple вирішила підбадьорити своїх фанатів зі старими пристроями.

Apple - американська компанія, яка займається виробництвом програмного забезпечення, персональних комп'ютерів, аудіоплеєрів і телефонів. Реалізує частину своєї продукції через власну мережу магазинів, які розташовані у США, Канаді, Великій Британії, Японії та інших країнах. На компанію працюють близько 60,4 тис. осіб.