ua en ru

Апеляційний суд відмовився змінювати запобіжний захід сину Шуфрича

Апеляційний суд відмовився змінювати запобіжний захід сину Шуфрича Фото: Нестор Шуфрич-молодший (скріншот відео Телеканал 1+1)

Суд залишив Шуфрича-молодшого на поруках

Апеляційний суді Києва відмовився змінювати запобіжний захід сину народного депутата Нестора Шуфрича. Про це повідомила у Facebook речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

"Апеляційний суд залишив без змін ухвалу Шевченківського райсуду м Києва про особисту поруку (результативна частина рішення)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 12 вересня 2017 року в Апеляційному суді Києва відбувся розгляд скарги столичної прокуратури на запобіжний захід підозрюваному синові народного депутата Нестора Шуфрича у дорожньо-транспортній пригоді на Шота Руставелі.

Зазначимо, прокуратура Києва подала апеляцію на рішення Шевченківського районного суду про взяття сина нардепа від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича на поруки.

Син Шуфрича на Bentley на пішохідному переході збив чоловіка. У потерпілого діагностували черепно-мозкову травму, переломи передпліччя і гомілки.