ua en ru

В АП у четвер розглянуть поправки до Конституції щодо Криму, - Чубаров

В АП у четвер розглянуть поправки до Конституції щодо Криму, - Чубаров Фото: Рефат Чубаров повідомив про засідання щодо Криму у АП

Голова Меджлісу Рефат Чубаров вважає, що обговорення завершиться створенням робочої групи

У Адміністрації президента України у четвер, 11 травня, об 11:30 відбудеться засідання Конституційної комісії зі внесення змін та доповнень до Конституції щодо АР Крим. Про це повідомив глава междлісу крымскотатарского народу Рефат Чубаров у Facebook.

"У порядку денному обговорення питання порядку опрацювання змін та доповнень до Конституції України щодо Автономної Республіки Крим", - зазначив Чубаров.

Він додав, що, на його думку, обговорення завершиться створенням Робочої групи, яка розроблятиме не лише зміни та доповнення до Розділу Х Конституції України "Автономна Республіка Крим", а й "візьметься за правове розв’язання низки інших питань, що з цього витікатимуть".

Завтра, 11 травня 2017 року, в Адміністрації Президента України о 11.30 відбудеться засідання Конституційної комісії. У...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, у Міністерстві закордонних справ Російської Федерації заявили, що Росія не визнає рішення Комітету міністрів Ради Європи щодо ситуації на півострові Крим.

Згідно з документом, опублікованим прес-службою КМРЄ на початку травня, рішення включає 11 пунктів, в яких комітет, зокрема, закликає РФ дотримуватися своїх зобов'язань згідно з міжнародним правом.