ua en ru

"Антонов" представив новинки на виставці у Франції

"Антонов" представив новинки на виставці у Франції Фото: Ан-178 став однією з головних новинок авіасалону

Однією з головних новинок авіакосмічного салону став Ан-178

Державне підприємство "Антонов" представило новинки на авіакосмічному салоні "Ле Бурже - 2015" у Франції, однією з головних новинок став літак Ан-178. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДП "Антонов".

Повідомляється, що транспортний літак Ан-178 став однією з головних новинок найбільшого авіакосмічного салону "Ле Бурже - 2015" і викликав інтерес представників різних країн та іноземних компаній.

Експозицію "Антонов" відвідала українська делегація на чолі з першим заступником секретаря РНБО Олегом Гладковським, заступником голови Мінекономрозвитку Русланом Коржем, а також гендиректором "Укроборонпрому" Романом Романовим.

"Президент України ставить нам завдання в рази збільшити кількість випущених літаків, забезпечити їх продажу і налагодити потужну систему їх супроводу в експлуатації", - заявив Романів на зустрічі з журналістами.

Повідомляється, що на "Ле Бурже - 2015" "Антонов" проводить переговори з іноземними партнерами для просування літаків на світовий ринок. Серед таких проектів - створення нового транспортного літака Ан-188 на базі Ан-70, подальша модернізація Ан-124-100 "Руслан", розвиток програми легкого транспортного літака Ан-132.

Нагадаємо, продукцію ДП "Антонов" продадуть через партнерську мережу "Укроборонпрому".