ua en ru

Антикорупційну агенцію повністю сформують до середини липня

Антикорупційну агенцію повністю сформують до середини липня Фото: голова НАЗК Наталія Корчак розповіла, коли сформують антикорупційну агенцію

Голова НАЗК розповіла про процедуру відбору кандидатів

Конкурсний відбір кандидатів на роботу в Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) має завершитись в середині липня. Про це в ефірі "5 каналу" повідомила голова НАЗК Наталія Корчак.

"Конкурсний відбір здійснюється на рівень знань для тих спеціалістів, які будуть йти у профільні департаменти, а частина тестів буде на логічні здібності для департаментів, які фактично здійснюють організаційне забезпечення діяльності апарату", - повідомила Корчак.


Зі слів голови НАЗК, участь у конкурсі загалом взяло 364 особи, частина з них проходили тестування сьогодні. Вона також зазначила, що 25% від заявленої кількості, не з'явилися з невідомих причин.

"Конкурсний відбір - досить довга процедура. Сьогодні і завтра проходять тестування, у п'ятницю відбудеться засідання конкурсної комісії. На наступному тижні з першими п'ятьма претендентами на кожну вакантну посаду проводитимуть співбесіду. За цими результатами будемо приймати колегіальне рішення. Ще буде проходити спеціальна перевірка, тому ми сподіваємося, що до середини липня ми зможемо завершити цю процедуру", - повідомила Корчак.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції розробило і затвердило порядок оформлення протоколів про адміністративні правопорушення та внесення приписів.