ua en ru

У анексованому Криму затримали першого підозрюваного у справі про затонулий кран

У анексованому Криму затримали першого підозрюваного у справі про затонулий кран Фото: Крим

Розслідування кримінальної справи триває

У анексованому Російською Федерацією Криму затримали першого підозрюваного у справі про затонулий біля Ялти плавучий кран. Про це йдеться в повідомленні прес-служби слідчого управління СКР по Криму.

"Слідчими органами Головного слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Республіці Крим за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст.263 КК РФ (порушення правил безпеки руху та експлуатації морського транспорту, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб) затриманий директор Азово-Чорноморської філії Федерального бюджетної установи "Морспасслужба Росморрічфлоту", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, 11 жовтня 2016 року підозрюваний, не зробивши належних заходів по здійсненню належного контролю за усуненням технічних несправностей плавкрана, дав усну незаконну вказівку капітану морського буксира "Меркурій" почати буксирування судна після усунення пошкоджень у його корпусі, не забезпечивши при цьому безпечні умови праці членам екіпажу плавучого крану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму під Ялтою затонув російський плавучий кран.