ua en ru

Зеленський призначив в АМКУ дочку свого викладача

Зеленський призначив в АМКУ дочку свого викладача Фото: будівля АМКУ (facebook.com amc.gov.ua)

Відповідні укази президента були оприлюднені 2 вересня

Президент України Володимир Зеленський здійснив ряд кадрових змін в Антимонопольному комітеті України (АМКУ). Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Офісу президента.

Відповідні укази були оприлюднені 2 вересня.

Указом №642/2019 президент звільнив з посади державного уповноваженого АМКУ Ганну Артеменко, а на її місце призначив Ірину Копайгору. Про це йдеться в указі №644/2019. Відзначимо, за даними ЗМІ, Копайгора доводиться дочкою Івану Копайгорі - завкафедри правознавства Криворізького економічного інституту, де навчався Зеленський.

Крім того, президент призначив Ольгу Піщанську першим заступником голови Антимонопольного комітету.

"Призначити Піщанської Ольгу Станіславівну першим заступником голови Антимонопольного комітету України - державним уповноваженим", - йдеться в указі №643/2019.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що державним уповноваженим Антимонопольного комітету планують призначити Ірину Копайгору, доцента кафедри правового регулювання економіки Криворізького економічного інституту при "КНЕУ ім. В. Гетьмана".

Крім того, на початку липня президент Володимир Зеленський звільнив Марію Нижник з посади першого заступника голови Антимонопольного комітету України - державного уповноваженого. Також він звільнив Андрія Вовка з посади заступника голови Антимонопольного комітету України - державного уповноваженого.