ua en ru

АМКУ оштрафував низку компаній Полтавської обл. на 29 тис. грн за антиконкурентні дії, які привели до спотворення результатів торгів.

Полтавське обласне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ТОВ "Віола медтехніка", НВПП "Медпромсервіс" та ФОП Шихов О.В. загалом на 21 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Як встановило відділення, суб'єкти господарювання узгодили тендерні пропозиції під час проведення Полтавським обласним госпіталем для інвалідів війни Полтавської обласної ради торгів із закупівлі медичного, хірургічного та ортопедичного устаткування. Суб'єкти господарювання визнали порушення та сплатили штраф до державного бюджету.

Крім того, обласне відділення оштрафувало ВАТ "Пересувна механізована колона № 171" та ФОП Семенчук І.Я. загалом на 8 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів. Суб'єкти господарювання узгодили тендерні пропозиції під час проведення Гадяцькою міською радою торгів із будівництва водонапірної башти в місті. Суб'єкти господарювання визнали порушення та зобов'язалися сплатити штраф до державного бюджету.