ua en ru

Американська телеведуча заявила про спроби Трампа підкупити журналістів

Американська телеведуча заявила про спроби Трампа підкупити журналістів Фото: Меган Келлі розповіла про підкуп журналістів Трампом

Будучи кандидатом у президенти, він пропонував журналістці різного роду подарунки

Американська телеведуча Меган Келлі заявила, що республіканець Дональд Трамп під час передвиборної кампанії намагався "безуспішно" вплинути на її роботу, нібито пропонуючи журналістці різного роду подарунки, а також безкоштовне перебування в одному з належних Трампу готелів. Про це з посиланням на рукопис книги журналістки пише Associates Press.

Як уточнила у своїй книзі телеведуча, під час президентської кампанії Трамп намагався підкупити не тільки її, але й інших журналістів.

Келлі розповіла, що за свої "подарунки" Трамп хотів завчасно отримати її відгук про дебати, на яких телеведуча виступила з критикою заяв республіканця про жінок. Мало того, після своєї відмови на таку пропозицію журналістка зіткнулася з "погрозами та образами".

Дебати, про які згадує телеведуча Fox News, відбулися 8 серпня і зібрали рекордну аудиторію - понад 24 млн осіб. Тоді в дебатах узяли участь 10 найбільш популярних політиків-республіканців, які боролися за право стати кандидатами в президенти США.

Реліз книги Келлі, за даними видання, має відбутися у вівторок, 15 листопада.

Нагадаємо, раніше кандидат від Демократичної партії США Хілларі Клінтон звинуватила директора ФБР Джеймса Комі у своїй поразці на президентських виборах.