ua en ru

American Express призупиняє операції в Росії та Білорусі

American Express призупиняє операції в Росії та Білорусі Фото: American Express йде з Росії та Білорусі (travelandleisure com)

В American Express повідомили про припинення всіх операцій в Росії та Білорусі. Повідомляється, що це доповнення до тих заходів, які були прийняті раніше.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт American Express.

У повідомленні компанії сказано, що у світлі триваючих необгрунтованих нападів Росії на Україну, American Express припиняє всі операції в Росії та Білорусі.

Всі карти, які були випущені раніше по всьому світу, більше не будуть працювати в магазинах або банкоматах Росії та Білорусі.

Карти, які були випущені в російських банках, не працюватимуть за межами цих країн в глобальній мережі American Express.

"Це на додаток до попередніх кроків, які ми зробили, включаючи припинення наших відносин з банками Росії, на які вплинули санкції США і міжнародних урядів", - сказано в повідомленні.

Також в American Express відзначили, що протягом останніх декількох тижнів вони старанно працювали над тим, щоб підтримати колег і клієнтів в Росії та Білорусі.

І хоча це рішення на них вплине, надалі Компанія буде продовжувати робити все можливе, щоб і далі підтримувати їх.

Всі оперативні та тільки Перевірені новини без російської пропаганди та фейків - в групах РБК-Україна в Telegram і Viber. Приєднуйся!

Перемога буде за нами! Слава Україні!