ua en ru

В Олександрії виявили тіло зниклого безвісти військового

В Олександрії виявили тіло зниклого безвісти військового Фото: поліція затримала підозрюваного у вбивстві військового в Олександрії

Правоохоронці затримали на адмінкордоні з Кримом підозрюваного у вбивстві військового

В Олександрії Кіровоградської області знайшли тіло зниклого безвісти військового, передає місцеве видання "Олександрійські новини" з посиланням на начальника міської поліції Сергія Котигу.

Повідомляється, що тіло виявили в лісосмузі. Загиблий служив в Олександрійській військовій частині, про його зникнення стало відомо на початку тижня. Тіло направили на судово-медичну експертизу, відкрито справу за статтею "умисне вбивство".

Також повідомляється, що правоохоронці затримали на адмінкордоні з Кримом підозрюваного у вбивстві військового в Олександрії. За словами начальника поліції Кіровоградської області Сергія Кондрашенка, підозрюваний планував втекти на непідконтрольну Україні територію.

За даними поліції, 48-річний підозрюваний посварився з військовим і завдав йому кілька ножових поранень. Щоб приховати сліди злочину, вбивця вивіз тіло в лісосмугу і закопав його в землю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області сталося вбивство солдата строкової служби.