ua en ru

Олександр Шепелєв: Фінансово-банківське законодавство потребує вдосконалення

Новий склад Верховної Ради повинен приділити серйозну увагу удосконаленню фінансово-банківського законодавства, впевнений народний депутат України, член комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Олександр Шепелєв.

"В останні кілька років зусиллями парламенту і НБУ значно було розширено арсенал фінансових інструментів, що стали доступними юридичним і фізичним особам. Із найбільш актуальних і якісних рішень зазначу казначейські облігації, номіновані в іноземній валюті, з пропонованим високим рівнем прибутковості", - зазначив Олександр Шепелєв.

На його думку, активну роботу в цьому напрямку повинна проводити і Верховна Рада наступного, VII скликання.

"Відчувається потреба у впровадженні інструментів термінового ринку, механізмів хеджування ризиків. Причому як тих, які відносяться до валютних операцій, так і тих, які відносяться до операцій на товарно-сировинних ринках", - вважає член комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Олександр Шепелєв.

Нагадаємо, Олександр Шепелев балотується до Верховної Ради як кандидат по одномандатному виборчому округу № 13 (Вінницька область).