ua en ru

Александар Драгович переходить в "Динамо" за 9 млн євро

Переговори австрійського захисника "Базеля" Александара Драговича і президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса пройшли успішно - гравець відправився в Київ на медобстеження і підписання п'ятирічного контракту.

Переговори австрійського захисника "Базеля" Александара Драговича (на фото в грі проти "Дніпра") і президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса пройшли успішно - гравець відправився в Київ на медобстеження і підписання п'ятирічного контракту.

Читайте також: Александар Драгович відправився в Монако на зустріч з Ігорем Суркісом

Як повідомляє австрійське видання Kurier, після невдалих спроб роздобути центрального захисника кияни не здалися і їх напористість стала одним з ключових факторів трансферу.

"Я їду в Київ, так як, "Динамо" дуже бажало бачити мене у своїй команді. У киян високі цілі на міжнародному рівні. Тому я хочу грати там, щоб виграти чемпіонат і в наступному сезоні грати у Лізі Чемпіонів.

Фоторепортаж: Александар Драгович - потенційний гравець "Динамо"

"Динамо" - це крок вперед у моїй кар'єрі. Хоча, я багатьом зобов'язаний "Базелю", яким хочу сказати спасибі".

Александар Драгович стане п'ятим новачком "Динамо" цього літа. До цього клуб посилився голландцем Джермейном Ленсом з ПСВ, конголезьцем Дьемерси Мбокані з "Андерлехта", французом Бенуа Тремулинасом з "Бордо" та марокканцем Юнесом Беланда з "Монпельє".