ua en ru

"Аль-Каїда" готує теракти перед виборами президента США, CBS

"Аль-Каїда" готує теракти перед виборами президента США, CBS Фото: ФБР повідомляє про можливі теракти перед виборами в США-2016

Під особливою загрозою терактів перед виборами в США - Нью-Йорк, Техас і Віргінія

За день до проведення виборів президента США попереджають про можливі теракти з боку терористичного угруповання "Аль-Каїда". Про це повідомляє CBS з посиланням на джерела.

Під загрозою теракту - Нью-Йорк, Техас і Віргінія

Повідомляється, що офіційного підтвердження інформації немає, проте представники ФБР заявили про готовність до запобігання терактів у країні.

"Служби національної безпеки та боротьби з тероризмом зберігають пильність і готові захищати територію від атак США. ФБР працює з нашими федеральними, державними та іноземними колегами, обмінюється розвідданими і оцінює їх на повсякденній основі і буде продовжувати тісно співпрацювати з партнерами у правоохоронних органах і спецслужбах, щоб виявити і зірвати будь-яку потенційну загрозу суспільній безпеці", - повідомив представник ФБР телеканалу

Варто нагадати, що вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Нагадаємо, кандидат у президенти на виборах у США Дональд Трамп скоротив відставання від кандидата від партії Демократів Хілларі Клінтон до 5%.