ua en ru

Акціонери "Запоріжжяобленерго" оновили склад наглядової ради.

Акціонери ВАТ "Запоріжжяобленерго" 31 березня 2010 р. на чергових загальних зборах оновили склад наглядової ради і ревізійної комісії ВАТ. Рішенням зборів з складу наглядової ради виведені представники НАК "Енергетична компанія України" Сергій Сердюк, Дмитро Мальцев, Микола Стегній, Костянтин Лукьянов, Сергій Яценко, а так само міноритарний акціонер компанія Lex Perfecta Limited (Кіпр) як юридична особа, повідомляє прес-служба підприємства.
НАК "ЕКУ", як юридична особа переобрана до складу НС, новими членами наглядової ради вибрані також представники Національної енергокомпанії Олександр Поздняков, Михайло Михайлов, Олена Салоїд, Олександр Кущ і Ігор Малий. До складу наглядової ради ВАТ "Запоріжжяобленерго" також вибраний Олександр Сагура - представник міноритарного акціонера (компанії Lex Perfecta Limited (Кіпр).
Акціонери переобрали ревізійну комісію ВАТ "Запоріжжяобленерго", до складу якої увійшли 5 представників НАК "ЕКУ": Олена Горбань, Микола Гузь, Наталія Полійчук, Олена Николайчук і Олександр Лещенко.
Крім того, збори затвердили звіти наглядової ради, ревізійної комісії і дирекції ВАТ за 2009 р., і фінансову звітність компанії за минулий рік.
Як повідомлялося раніше, чистий прибуток "Запоріжжяобленерго" за 2009 р. склав 14,375 млн грн, тоді як 2008 р. суспільство завершило із збитком у розмірі 22,894 млн грн.
"Запоріжжяобленерго" входить в четвірку найбільших енергозабезпечуючих компаній за обсягами відпуску електроенергії і питомої ваги промислових споживачів в структурі енергоспоживання. Компанія експлуатує свої розподільні електромережі, що розташовані на території Запорізької області.