ua en ru

Акціонери визнали роботу керівництва "Київміськбуду" ефективною і правомірною

99,6% акціонерів ПАТ ХК "Київміськбуд" визнали роботу правління, наглядової ради та ревізійної комісії ефективною та такою, що спрямована на розвиток і зростання показників компанії. Про це йшлося під час загальних зборів акціонерів холдингу, які відбулися 30 квітня.

Після оприлюднення звіту про діяльність правління компанії, наглядової ради та ревізійної комісії, акціонери шляхом голосування бюлетенями визначили роботу задовільною.

Акціонери, найбільшим з яких є громада Києва - їй належить 80% акцій компанії, визнали діяльність керівництва "Київміськбуду" ефективної та правомірною.

Однією з головних підстав для цього стало проведення аудиту "Київміськбуду" міжнародними компаніями.

"Як того і вимагає законодавство, до проведення загальних зборів акціонерів холдингу був проведений аудит 2013. Його результати повністю збігаються з фінансовою звітністю "Київміськбуду" за результатами минулого року, тобто якихось порушень чи зловживань виявлено не було. Зараз ми направили його результати на вимогу КМДА владі міста. Хочу зазначити, що робота компанії є абсолютно прозорою, ми готові до будь-яких аудитів, перевірок та іншого", - сказав віце-президент "Київміськбуду" А. Джигиль.

Також під час зборів було прийнято рішення про розподіл дивідендів: за 2012 рік акціонери отримають 12 млн грн, 2013 рік - 26 млн грн. За словами голови правління - президента Холдингу Ігоря Кушніра, виплата дивідендів почнеться з 1 липня.

"Завдяки злагодженій роботі правління та допомоги всіх небайдужих ми відстояли "Київміськбуд" від рейдерів, і сьогодні успішно провели збори акціонерів. За результатами кияни отримають 38 млн грн дивідендів, які почнуть виплачувати з 1 липня. Підкреслюю, що холдинг продовжує працювати в штатному режимі, всі зобов'язання перед населенням будуть виконані якісно і в строк. Дякую за підтримку, розуміння і віру в нас", - підкреслив Кушнір.