ua en ru

Акції протесту заплановано сьогодні по всій Росії.

На вулиці міст вийдуть як представники політичних партій, так і окремих громадських організацій. Висловитися на захист своїх соціальних і політичних прав сьогодні мають намір жителі Шахтерська Сахалінської області. Прикладом для організаторів - "Коаліції на захист прав сахалінців і курильчан" - став багатотисячний січневий мітинг протесту в Калінінграді. Про це повідомило "Эхо Москвы".

Публічно гніватися сьогодні будуть і в Курську. Жителі міста втомилися від зростання цін на послуги ЖКГ та політики, яку проводить влада. Автовласники й мотоциклісти вийдуть на акцію протесту в Ростові-на-Дону. Їх основні гасла буде присвячено перегляду транспортного податку й технічного регламенту, скасуванню платних доріг, стану трас і темі здирства з боку даїшників.

І, нарешті, червоні вихідні обіцяють влаштувати в містах Росії комуністи. Сьогодні вони планують провести Всеросійську акцію протесту у всіх крупних містах, зокрема, проти високого рівня безробіття та здорожчання товарів першої необхідності.